Lees verder

Camperverzekering voor jouw Integraalcamper

Scherpe premie, unieke voorwaarden

Een passende verzekering voor jouw integraalcamper

Bij een integraalcamper vormen de cabine en de leefruimte één geheel. De camper is daardoor een soort luxe woning op wielen: je hebt meerdere slaapplekken, beschikt over een comfortabele stahoogte en kunt gemakkelijk spullen opbergen. Bovendien geniet je dankzij de panoramische voorruit van een weids uitzicht. Omdat je met een groot voertuig rijdt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij het maken van een bocht op een smalle weg kan het zomaar gebeuren dat je tegen een muur of paaltje aan komt. En beschadigt de panoramische voorruit, dan kost het veel geld om die te laten vervangen.

Zoek jij een goede verzekering voor jouw integraalcamper? Bij SafeTrip hebben we drie regelingen: SevenSafe, SuperSafe en TopSafe. Bij deze regelingen combineren we een scherpe premie met unieke voorwaarden. Zo zijn we de enige verzekeraar bij wie je zelf bepaalt waar je reparaties laat uitvoeren. Verder krijg je vier tot maar liefst zeven jaar de volledige nieuw- of aankoopwaarde vergoed als jouw camper total loss gaat.

Dit zijn onze unieke voorwaarden:

SafeTrip top verzekerd badge met outline

Beveiliging integraalcamper

In jouw integraalcamper zit een af-fabriek-startonderbreker. Om de gewenste diefstaldekking te kunnen krijgen, moet je soms extra maatregelen nemen. Denk aan elektronische beveiliging, mechanische beveiliging of een tweede startonderbreker met eigen autorisatie. Wij geven hierover advies.

Een uitgeknipte PNG-afbeelding van een man zittend in de voorstoel van een camper, genietend van de rit

Offerte op maat

We bieden een passende oplossing voor iedereen, dus ook als jouw integraalcamper meer weegt dan 3500 kilo. We verdiepen ons in jouw situatie, kijken welke regeling van toepassing is en maken een offerte op maat. Tot slot zorgen we er bij het afsluiten van de verzekering voor dat alles klopt.

Meedenken

Bij SafeTrip denken we actief met je mee. Dat doen we als je de verzekering voor jouw integraalcamper afsluit, maar ook als jouw situatie later verandert. Daarnaast maken we bij schade altijd een overzicht van de kosten. Zo krijg je inzicht in hoe je de afhandeling het best kunt regelen.

Persoonlijk advies? Neem direct contact op!

“Ik help je graag bij het regelen van een schade.”

— Nathalie