Lees verder

Camperverzekering voor jouw Expeditiecamper

Scherpe premie, unieke voorwaarden

Een goede verzekering voor jouw expeditiecamper

Met jouw expeditiecamper ga je op avontuur. Je kiest spannende routes, rijdt regelmatig offroad en ontdekt allerlei nieuwe plekken. Het reizen met een expeditiecamper is een hele belevenis, maar brengt ook risico’s met zich mee. Veel wegen zijn slecht toegankelijk. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld vast komen te zitten of schade krijgen door de vele kuilen en opspattende stenen.

SafeTrip heeft veel ervaring met het verzekeren van expeditiecampers. De bijzondere afspraken die voor deze campers gelden, kennen we goed. We geven uitleg, verdiepen ons in jouw situatie en maken een offerte op maat. Dit doen we op basis van onze TopSafe-regeling, waarbij je vier jaar de aanschafwaarde krijgt vergoed als jouw camper total loss gaat. Een taxatiepolis behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit zijn onze unieke voorwaarden:

SafeTrip top verzekerd badge met outline

Taxatiepolis

Je kunt een verzekering afsluiten op basis van een taxatiepolis. Er komt dan een erkende taxateur langs om de waarde van jouw expeditiecamper te bepalen en in een officieel taxatierapport vast te leggen. Gaat jouw camper total loss, dan krijg je de getaxeerde waarde uitgekeerd. Het rapport is vijf jaar geldig.

Offerte op maat

Voor expeditiecampers gelden bijzondere afspraken. Daarom maken we een offerte op maat. We verdiepen ons in jouw situatie en geven uitleg. Zo weet je precies wat er wel en niet wordt vergoed. Ontstaat er schade, dan mag je bij ons zelf bepalen door wie je de reparatie laat uitvoeren.

Beveiliging expeditiecamper

Een expeditiecamper is vaak een vrachtauto. Je kunt hierdoor niet met elk beveiligingssysteem de gewenste diefstaldekking krijgen. Wij geven advies over de mogelijkheden. Denk aan een peilzender of een tweede startonderbreker met eigen autorisatie.

Persoonlijk advies? Neem direct contact op!

“Een goed en duidelijk advies vind ik erg belangrijk.”

— Trudy