Lees verder

Camperverzekering voor jouw Alkoofcamper

Scherpe premie, unieke voorwaarden

Een passende verzekering voor jouw alkoofcamper

Een alkoofcamper heeft een uitbouw met een slaapplaats boven de bestuurderscabine. Het is de ideale camper voor een vakantie met familie of vrienden. Met zo’n grote camper zit een ongeluk in een klein hoekje. Je kunt zomaar een paar takken van een boom raken, met de alkoof tegen een ‘te lage’ brug aan botsen of tijdens het achteruitrijden een paaltje over het hoofd zien.

Wil jij jouw alkoofcamper goed verzekeren? Bij SafeTrip combineren we een scherpe premie met unieke voorwaarden. Zo zijn we de enige verzekeraar bij wie je zelf mag bepalen waar je reparaties laat uitvoeren. Verder krijg je vier tot maar liefst zeven jaar de volledige nieuw- of aankoopwaarde vergoed als jouw camper total loss gaat. We hebben drie regelingen: SevenSafe, SuperSafe en TopSafe.

SafeTrip top verzekerd badge met outline

Dit zijn onze unieke voorwaarden:

Beveiliging alkoofcamper

In jouw alkoofcamper zit een af-fabriek-startonderbreker. Het kan zijn dat je voor diefstaldekking extra beveiliging nodig hebt. Denk aan mechanische beveiliging, elektronische beveiliging of een tweede startonderbreker met eigen autorisatie. Wij geven hier advies over.

Een uitgeknipte PNG-afbeelding van een vrolijk stelletje zittend in de voorstoelen van een camper, genietend van elkaars gezelschap

Offerte op maat

We vinden het belangrijk dat jouw alkoofcamper goed verzekerd is. Daarom maken we een offerte op maat. We verdiepen ons in jouw situatie, nemen de tijd om vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat alles klopt. Zo kom je bij schade niet voor verrassingen te staan.

Persoonlijk advies

Verzeker je jouw alkoofcamper via SafeTrip, dan krijg je een persoonlijk advies. We denken mee over de juiste verzekering en staan voor je klaar als jouw situatie verandert. Daarnaast maken we bij schade altijd een overzicht van de kosten, zodat je weet hoe je de afhandeling het best kunt regelen.  

Persoonlijk advies? Neem direct contact op!

“Verhuur je de camper? Hiervoor hebben wij een aparte verzekering.”

— Diny